Interviu cu Antonio González. Relevanța conținutului pentru poziționare
-
Interviu cu Antonio González. Relevanța conținutului pentru poziționare
1 Importanța conținutului în SEO Conform criteriului lui Antonio González1.1 RC: În primul rând, mă interesează să-mi spui, pe baza experienței tale, care este impactul conținutului când vine vorba de poziționare?
1.2 RC: În opinia dumneavoastră, stabilirea unui parametru de la 1 la 10 (după importanța în poziționare) Ce punctaj ați acorda conținutului? Și, dincolo de răspuns, de ce?
1.3 RC: Cum analizezi influența versiunii responsive asupra poziționării?
1.4 RC: Ai avut experiență în poziționarea comerțului electronic? În acest caz, care au fost numar telefon olanda principalii factori care au definit primele poziții?
1.5 RC: Care este cazul (fie că este un site sau o companie) în care ați observat cel mai mare impact al marketingului de conținut asupra poziționării?
Antonio González are 9 ani de experiență ca consultant SEO : plasarea site-ului dvs. pe primul loc pe Google și îmbunătățirea reputației dvs. pe Google. El conduce agenția TREI.es și Online Reputation Ranking și știe, de asemenea, importanța conținutului în SEO .
Am apelat la el pentru că, cu bună dispoziție și experiență vastă în domeniu, ne oferă calitate și valoare atunci când vine vorba de a gândi conținutul ca element central al oricărei acțiuni.
Importanța conținutului în SEO conform criteriului lui Antonio González
RC: În primul rând, mă interesează să-mi spui, pe baza experienței tale, care este impactul conținutului când vine vorba de poziționare?
AG: Este important să scrieți conținut original, interesant, care să poată fi diseminat : manuale, infografice, compilații care citează multe persoane (il vor răspândi pe rețelele de socializare)... Dacă faci conținut bun, oamenii vor trimite gratuit la el și poziționarea ta se va îmbunătăți.
[Tweet „În #SEO este esențial să ai conținut original și interesant de difuzat prin @_antoniog”]
RC: În opinia dumneavoastră, stabilind un parametru de la 1 la 10 (după importanța în poziționare), ce punctaj ați acorda conținutului? Și, dincolo de răspuns, de ce?
AG: A 10 . Jumătate din poziționare depinde de optimizarea în pagină (conținutul site-ului dvs.). Iar cealaltă jumătate depinde de linkurile primite, care vor crește dacă ai conținut bun. Sunt mulți factori de poziționare pe Google în 2015, dar conținutul este cel mai important.
RC: Cum analizezi influența versiunii responsive asupra poziționării?
AG: Aproximativ 50% din căutări se fac de pe telefoane mobile. Deși nu a anunțat-o oficial, Google a favorizat de mult paginile web cu o versiune mobilă (responsive sau pur și simplu versiunea mobilă) în căutările mobile. În plus, Google a anunțat recent oficial că pe 21 aprilie, a avea o versiune mobilă va avea un impact semnificativ asupra rezultatelor afișate pe telefoanele mobile. Aici puteți testa dacă site-ul dvs. este optimizat pentru mobil: https://www.google.com/webmasters/tools ... -friendly/ . De asemenea, ajută faptul că site-ul web este rapid . Viteza unui site web poate fi îmbunătățită cu acest instrument Google: https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/
[Tweet „Google favorizează site-urile web cu versiuni mobile #SEO #Fact prin @_antoniog”]
RC: Ai avut experiență în poziționarea comerțului electronic? În acest caz, care au fost principalii factori care au definit primele poziții?
AG: Poziționarea depinde de mulți factori, nu doar de unul. Câțiva factori care ajută la poziționarea unui comerț electronic sunt:
A) că are WordPress
B) că are prețuri mai mici decât concurența, iar acestea apar în titluri și descrieri : aceasta crește CTR-ul (% de oameni care dau clic pe acel rezultat pe Google) și asta îl va face să crească în poziții pe Google. Din acest an, acesta este unul dintre cei mai importanți factori pentru poziționarea
C) obținerea de link-uri de calitate și de pe site-uri cu subiecte conexe, aici vă explicăm ce link-uri penalizează și 14 trucuri pentru a obține link-uri.