Lipatlisiso le Mesebetsi
E 'ngoe ea likhetho tsa mokhoa oa ho etsa chelete inthaneteng ke liwebsaete le likopo tse lefang batho ba tloaelehileng ho kenya letsoho lipatlisisong tsa' maraka kapa ho etsa mesebetsi e bonolo ea inthaneteng.
Empa ela hloko, kaha ke litsela tse peli: ntho e ntle ke hore lipatlisiso le mesebetsi e bonolo haholo 'me tefo e etsoa ka lidolara, empa e boetse e hloka tsebo ea puo ea bobeli, kaha libaka tsena li batla li fana ka mesebetsi ka linako tsohle. Senyesemane kapa Sepanish.
Mabapi le lipatlisiso, mohlala o thahasellisang oa mokhoa oa ho etsa chelete ka marang-rang ke websaeteng ea mahala ea Feature Points / kopo, moo u kopanelang lipatlisisong tsa 'maraka' me kahoo u bokella lintlha, tse ka fapanyetsanoang ka chelete.
Ha ho tluoa tabeng ea mesebetsi, hoa thahasellisa ho bua ka liwebsaete tsa Lintlha tsa Imeile RapidWorkers le Amazon Mechanical Turk, tse lefang ho etsa mesebetsi ea mantlha inthaneteng, joalo ka ho tlatsa foromo kapa ho shebella le ho fana ka maikutlo ka video ea YouTube.
Qalong mesebetsi e fumanehang e lefa theko e tlaase, empa ha u qeta tse 'maloa' me u e-na le tekanyo e phahameng ea tumello, mesebetsi e lefang hantle e lokolloa, ka mosebetsi o le mong o khona ho u fumana lidolara tse 'maloa.
Mesebetsi e ikemetseng
Motho ea ikemetseng ke mosebeletsi ea ikemetseng ea fanang ka lits'ebeletso ho bareki ba 'maloa ka nako e le ngoe ntle le ho boloka likamano tsa mosebetsi le mang kapa mang oa bona.
Ka sebele ho na le motho inthaneteng ea hlokang tšebeletso eo u ka fanang ka eona!
Liwebsaete tsa Workana le 99Freelas hajoale ke sethala se seholohali le se setle ka ho fetisisa bakeng sa batho ba ikemetseng ba tsoang libakeng tse fapaneng.
Menyetla e batla e sa feleng: ho hlophisa video le litšoantšo, moralo oa litšoantšo, boenjiniere le meralo, nts'etsopele ea sebaka sa marang-rang, ho ngola le ho hlophisa lingoliloeng, ho fetolela le ho ngola litaba, har'a tse ling tse ngata.
Haeba u na le litsebo tse ling tseo u ka fanang ka tsona, e ka ba mohopolo o motle ho nahana ka ho ba mosebeletsi ea ikemetseng le ho fumana chelete e eketsehileng.
Fumana likhetho tse ling tsa ho qala ho etsa chelete inthaneteng hona joale
-