Mathata a ho fumaneha ha lihlahisoa le lits'ebeletso nakong ea seoa a tlameha ho rarolloa pepenene le bareki ba hau.
Ho matlafatsa litšebeletso tsa bareki le likarolo tsa SAC ho thusa ho tsebisa matsatsi a mang a phano kapa matsatsi a ho fumaneha le tharollo ea mathata ke mehato ea bohlokoa. Ho feta moo hobane mafapha ana a tla ba le tlhokeho e kholoanyane, ka kholo ea tlhokeho ea ho rarolla mathata hole.
Hape, molao oa khale oa letsoho: mamela bareki ba hau! Ela hloko litlhoko tse Lintlha tsa Telegraph khethehileng tsa bareki ba hau linakong tse ikhethang tse kang tsena, 'me u batle litharollo tsa motho ka mong.
Hape, sena se hloka ponaletso ho tsoa ho sehlopha sa hau sa likhokahano makaleng 'ohle, eseng feela litšebeletso tsa bareki. Masolo a boetse a tlameha ho reretsoe ho rarolla mathata le mathata a ka amang boiphihlelo ba bareki: bonts'a hore u lula u le teng bakeng sa bona, neng kapa neng ha ba u hloka.
E-ea ho bamameli ba hau, sebelisa mekhoa e fapaneng
Ha ho makatse hore ebe, ka nako eo likamano tsa 'mele li lokelang ho qojoa kapa ho lekanyetsoa, joalo ka nakong ea seoa sa COVID-19, tšebeliso ea litaba ka mecha ea litaba ea dijithale e eketsehile.
Sena se bolela hore mecha ea puisano ea sebele ea ata, 'me batho ba sebelisa litaba tse ngata ka marang-rang a sechaba, liphatlalatso, li-blogs le li-imeile, mohlala.
U hloka ho tseba moo bamameli ba hau ba leng teng, moo ba sebelisang tlhahisoleseling e ngata, 'me, ha ho hlokahala, u tsebe ho sebelisa liteishene tse ncha ho fetisa molaetsa oa hau. Mohlala, ka litaba tse sa khaotseng mabapi le COVID-19, ho ka khahla, ho latela mofuta oa sehlahisoa kapa litšebeletso tse fanoang ke k'hamphani ea hau, ho theha sebaka sa marang-rang kapa setsi sa mehala se ikemiselitseng feela ho tsepamisa tlhahisoleseling mabapi le tlhokomelo ea seoa.
Sena, ehlile, ha se bolele hore sehlopha sa hau se lokela ho tela mekhoa e tloaelehileng ea puisano, ho fapana le hoo: phephetso ke ho tseba ho sebelisa mecha eohle e ka khonehang ka mokhoa o kopaneng. Ntho ea bohlokoa ke hore liteishene li kopantsoe e le hore karolo e le 'ngoe e ka romela melaetsa ho e' ngoe, hore e kopane ka tsela e bontšang hore sehlopha sohle sa hau se kopantsoe ka nako ea sebele le lefats'e.
Leha ho le joalo, ho hlokahala tlhokomelo e eketsehileng ka phetoho ea ho tloha 'meleng ho ea ho mekhoa ea digital: batho ba eketsehileng ba tla hloka lisebelisoa tsa e-commerce, limmaraka tse molemo ho liwebsaete, ho fumaneha ha liteishene tsa tšebeletso ea bareki ba digital, ntho e' ngoe le e 'ngoe ho etsa phihlelo ea bareki ka mekhoa ea digital. haufi haholo le lebenkele la mmele.
Eba 'nete ka mathata a hau, mamela' me u ikopanye le lipale tsa bamameli ba hau!
-